Yhteystiedot

e-mail: Hannele.Pekurinen@gmail.com

Facecook: https://www.facebook.com/groups/534427630816437/

puh: 040 5288458

Tavoitat minut parhaiten sähköpostilla tai iltaisin puhelimella


Olen jäsenenä seuraavissa yhdistyksissä:

* Suomen Kennelliitto
* Suomen Koirankasvattajat
* Suomen Tanskalais-ruotsalaiset pihakoirat
* Itä-Helsingin Agilityharrastajat

Myrran - ReadyToPlay Tinka's Truelove - FI AVA

Myrran Iitissä 5/2018

Emä: Pousoda Beauty Goes East (Tinka)

Isä: Pihapolun Eemil (Edi)

Synt: 4.5.2015

Näyttely: EH

Agility: FI AVA

Lonkat (HD): B/B

Polvet: 0/0

Kyynärät: 0/0

Selkä/nikamien epämuotoisuus: VA0 (normaali)

Selkä/välimuotoinen lanne-ristinikama: LTV1 (jakautunut ristiluun keskiharjanne (s1-s2) tai muu  lievästi normaalista poikkeava rakenne)

Myrran on steriloitu


Myrran koiranetissä: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI31777%2F15&R=356


 

Myrran on iloisen terhakka pihis, jonka mielestä kaikki ihmiset ja koirat ovat kivoja.  Myrranin kanssa on aloitettu agility jo varhain penturyhmässä, intoa riittää, ja Myrran onkin saanut jo monta energisyyteensä ja iloisuuteensa liittyvää lempinimeä kuten Sähikäinen, Myrrikaani, Elohopea ja Markkinapallo.  Onneksi kotona osataan ottaa myös rennosti, eli energia ja rentotumiskyky ovat hyvässä tasapainossa.  Nykyisin Myrran kisaa agility mini 3-luokassa ja sai v 2020 alussa FI-AVA arvon (Suomen Agilityvalio).

 

Kotona Myrranin lempiharrastus on oli kiusata ja houkutella leikkiin Hiplua.  Kun Muisku tuli taloon vaihtui leikkikaveri Muiskuun joka on paljon helpompi houkutella villiin menoon kuin Hiplu.   Silloin kun isäntäväki ei tarjoa syliä niin Myrran kaivautuu useinmiten Hiplun tai Muiskun viereen lämpimään nukkumaan.


Myrran on käynyt Smart Dog testissä. Muutama pääkohta testin tuloksista:

"Koira on erittäin hyvin motivoitunut ruuasta, ja se keskittyy tehtäviin hienosti koko testin ajan." "Myrranilla on kohtuullisen hyvä itsehillintä." "Myrran lukee erittäin hyvin ihmisen eleitä, ja on niillä myös johdettavissa harhaan". "Muistitehtävässä Myrran muistaa oikein kaksi aikaa neljästä, mikä on tehtävässä keskimääräinen suoritus." "Myrran on hyvin innostunut tehtävistä. Pitkissä tehtävissä sen on hieman vaikea säilyttää fokus koko tehtävän ajan, vaikka se pitää ihmisen kanssa toimimisesta. Myrranin paras vahvuus testissä on erittäin hyvä eleidenlukukyky."


 


Prinsessa vällyissä