Yhteystiedot

e-mail: Hannele.Pekurinen@gmail.com

puh: 040 5288458

Tavoitat minut parhaiten sähköpostilla tai iltaisin puhelimella


Olen jäsenenä seuraavissa yhdistyksissä:

* Suomen Kennelliitto
* Suomen Koirankasvattajat
* Suomen Tanskalais-ruotsalaiset pihakoirat
* Itä-Helsingin Agilityharrastajat

p9101028.jpgPennun ostajalle

 

Kennelini pennut myydään Suomen Kennelliiton sopimuksella ja luovutetaan 7-8vkon iässä. Pennut madotetaan, rekisteröidään ja tunnistusmerkitään, lisäksi ne ovat eläinlääkärin tarkastamia ennenkuin luovutus tapahtuu.

Pennun mukana tulee ohjeet pentusi hoidosta ja ruokinnasta, lisäksi mukaan tulee aloituspakkaus tuttua ruokaa ja tutun tuoksuinen "unirätti" ehkäisemään ikävää ensialkuun.

Vaikka Tanskalais-ruotsalainen pihakoira on varsin pieni koira, on se kuitenkin aktiivinen ja määrätietoinen. Pihis vaatii siis kunnollisen kasvatuksen ja varsin paljon tekemistä ollakseen yhteiskuntakelpoinen koira ja miellyttävä lemmikki.

Toivon, että kävisit koirasi kanssa ainakin kerran/pari näyttelyssä ja kuvauttasit koirasi lonkat ja tutkituttaisit polvet sekä silmät.  Nämä tutkimukset ja näyttelyarviot tarjoaisivat minulle kasvattajana tärkeää tietoa kuinka olen yhdistelmässä onnistunut.

Kannattaa tutustua Suomen Kennelliiton sivustoon uusille koiranomistajille jossa on paljon hyvää tietoa koirasta, sen hankinnasta ja hoidosta: http://www.koiranomistajanperuskurssi.fi/

 

021.jpg